Magda Gessler jest najpopularniejszą restauratorką w Polsce. Prowadząc ,,Rewolucje kuchenne” przekazuje właścicielom restauracji, że najważniejsza jest jakość produktów, a nie ich ilość. Kobieta, aż za bardzo wciela tę zasadę ,,U Fukiera”.
Ceny zwalają z nóg
Magda Gessler jest właścicielką kilku restauracji nie tylko w Warszawie. W momencie wybuchu pandemii, kobieta swoje wszystkie lokale gastronomiczne zamieniła w takie, które wydaję jedzenie tylko na wynos. ,,U Fukiera” na Wielkanoc oferuje większość potraw świątecznych, ale ich ceny zwalają z nóg.
Szef Kuchni wraz z Magdą Gessler opracowali wyborne menu pełne pysznych potraw. Znajdziecie w nim przede wszystkim tradycyjne wielkanocne dania kuchni polskiej oparte na najlepszej jakości produktach od sprawdzonych dostawców. W ofercie znajdują się zarówno przystawki, jak i zupy, dania główne, desery oraz wyroby z naszej nowo powstałej wędzarni oraz wspaniałe przetwory ze spiżarni – napisano na stronie restauracji ,,U Fukiera”
Magda Gessler oszalała!
Restauracje w swoim menu oferuje: nóżki jak dawniej 200g – 19 zł, śledź sherry w sosie z selera naciowego słoik 300g – 38 zł, kaczka pieczona w całości po polsku z antonówką ok. 2,2kg – 120 zł, baba drożdżowa wielkanocna 800g – 50 zł, karkówka czosnkiem aromatyzowana, pieczona w ziołach” 0,5kg – 31 zł, sałatka jarzynowa tradycyjna z grzybkami marynowanymi słoik 300g – 25 zł, rolada cielęca faszerowana koprem i kiszonymi ogórkami 1kg – 90 zł oraz bardzo znany, domowy majonez według babci, słoik 200g – 15 zł
[yarrp]